1e en 2e tijdens Outdoor Helvoirt

Gisteren was er een groot paarden evenement genaamd Outdoor Helvoirt. In de ochtend waren er 2 ringen. 1 ring met pony’s klasse Z1/Z2 en 1 ring met paarden klasse Z2. Ik reed met Bailey een goede proef. Enkele kleine foutjes op het einde van de proef maar over het algemeen was ik tevreden. Ik won de proef bij de paarden met 67,79% en met bijna 3% boven nummer 2. Hierdoor mocht ik starten tijdens de finale Kür op Muziek die in de avond gereden werd.

De ring was prachtig versierd met een VIP tent en een verlichte tent met orkest. Ondanks dat Bailey het heel spannend vond, liep hij redelijk goed door de Kür heen. Ik werd 2e met 72,875% en won hierbij een privé les van Emmelie Scholtens!
Bailey heeft veel indrukken gehad vandaag. Een prachtig evenement en de hele dag in een stal staan op het terrein. Het was een super leuke dag en we hebben ontzettend veel geleerd!

Ook is TopTalent Dressage bij dit evenement geweest om mij te filmen. Hieronder is de video te zien:

Translate »