1e A-kader score gereden tijdens CHIO Cup selectie

Gisteren werd de tweede Young Riders selectie gehouden voor de CHIO Cup. Dit keer moesten we een heel eind rijden, want het werd in Emmeloord gehouden. De proef verliep heel goed! Ik heb mijn eerste A- kader score gehaald, namelijk 70,09%! Dit is natuurlijk super!! Ik was zo ontzettend blij!!

Tijdens het losrijden voelde Bailey al heel goed aan. In de proef kon ik dit heel goed vast houden. Over het draf gedeelte was ik héél tevreden. De stap ging ook beter dan de vorige keer. Mijn keertwendingen liep hij goed actief doorheen. De galop begon ook erg goed. De pirouettes waren mooi klein. De 2 series gingen iets minder. Wel beter dan de vorige keer maar hier is zeker ruimte voor verbetering in.
Toen ik te horen kreeg dat ik 70,09% had, sprong ik een gat in de lucht!! Yes!! Mijn eerste A- kader score!! Dit is super!! Ik werd 4e in een sterk deelnemersveld!
De volgende CHIO Cup selectie is 12 april in Uden.

Maxime-van-der-Vlist-Bailey-Negro-CHIOemmeloord
Translate »