2e plaats tijdens CDI**** Lier in Belgie

Van 6 tot en met 8 november stond het 4 sterren internationale concours Lier (België) op het programma. Het was een prachtige wedstrijd waarbij de ring mooi aangekleed was en 15 starts in de U25 rubriek telde. 41 Verschillende landen namen deel over het gehele concours.

Vrijdag was de keuring en mochten we in de avond baan verkennen.
Zaterdag ochtend reden we de Intermediaire II proef en deze ging heel goed. Bailey stond er heel scherp aan en voelde heel stoer aan. En dat hij scherp was bewees hij in zijn series. Ik maakte zélf een fout in de serie om de 2, ik zette de serie in en meteen maakte ik mijn hulp voor de volgende wissel waardoor hij 2 om de pas wissels maakte. Een fout bij mij maar Bailey reageerde eigenlijk heel goed op mijn foute hulp. Ondanks deze fout was ik ontzettend tevreden met de proef. Ik kreeg 70,316% en behaalde een 2e plaats en was de beste Nederlandse combinatie.
Zondag stond de Grand Prix U25 proef op het programma. Deze proef had ik geen grote fouten, hij stond er weer heel goed aan en was fijn te rijden. Je merkt dat Bailey veel ervaring op heeft gedaan de afgelopen jaren. Hij was ontspannen in de ring waar toch veel te zien was. Nu kan ik hem in de ring gaan rijden zonder dat ik bang hoef te zijn dat hij kijkerig word. Ik kreeg 71,209% voor de proef en werd 2e en ook de beste Nederlandse combinatie.

 

Hieronder zijn mijn proeven te bekijken. De 1e video is van zaterdag en de 2e video is van zondag.

LIER2
LIER1
Translate »