3e plaats tijdens U25 Cup op Indoor Brabant

Op zaterdag werd tijdens Indoor Brabant de Rabo U25 Cup verreden. 8 deelnemers mochten starten op dit geweldig Brabants evenement. Ik heb mooie herinneringen aan Indoor Brabant want in 2014 won ik de kür op muziek met Bailey in de ZZ-Licht. En nu 2 jaar later startte ik in de Grand Prix U25!

De proef ging voor mijn gevoel goed. Ik nam geen risico’s in de zigzag appuyement in de draf want dat ging fout op het NK 2 weken terug. Dat kon je wel een beetje zien doordat ik voorzichtig inzette. Ook de serie om de 2 mochten iets groter door gesprongen worden. Waar ik veel punten scoorde was met binnenkomen, de 2 pirouettes en de uitgestrekte stap. Het was ontzettend spannend voor de top 3 want allemaal scoorde we in de 70%. Ik werd 3e met 70,233%.

De foto’s zijn gemaakt door Jessica Pijlman, www.madebyjessy.com

IB
IB3
IB2
Translate »