Bailey ontwikkeld zich zeer goed

Sinds oktober heb ik al geen wedstrijden meer gereden met Bailey. Dat komt doordat ik de overstap ga maken naar het Z1. Bailey moest eerst 6 jaar worden voordat ik het Z1 mag starten. In januari is hij 6 jaar geworden. Ik vond het een goed moment om even uit het wedstrijd ritme te gaan, om even lekker door te trainen. En dat gaat heel erg goed!

Bailey ontwikkeld zich super goed en zeker de laatste weken gaan we weer met een sterke, stijgende lijn omhoog. Vooral Bailey’s draf is sterk verbeterd. Hij draagt zichzelf steeds meer. Ik wil in april weer wedstrijden gaan rijden. Ik heb dus nog 2 maanden om de puntjes op de i te zetten. Ik vind het fijn om deze wedstrijd stop te houden, want ik merk echt dat je zo goed kan trainen op de volgende onderdelen voor de hogere klasse.

Translate »