Bailey heeft vakantie, dus dan maar speels een klein hindernisje springen

Bailey heeft op het moment lekker vakantie na een super goed outdoor seizoen. Hij heeft hard moeten werken de laatste tijd en het Europees Kampioenschap was een mooie afsluiting van het outdoor seizoen. Bailey geniet dus nu lekker van zijn welverdiende vakantie en dat betekend extra veel afwisseling voor hem.

Ik doe al vaker balkjes draven met hem maar nu leek het me een leuk idee om een heel klein kruisje te springen. Zelf vind ik het allemaal wat spannend maar zo’n laag kruisje durf ik nog wel met Bailey te springen. Logan Fiechter vond het leuk om mij te helpen en kwam dus vol enthousiasme mij helpen. Bailey deed het écht super goed en vond het zó leuk! Je zag echt aan hem dat hij dit werk grappig vond. Logan kon het niet laten om een klein stijlsprongetje te proberen en Bailey deed braaf wat er stond.

Ik plaatste op mijn Facebook en Instagram een filmpje van wat sprongetjes. De overige media was dat niet ontgaan en De Hoefslag magazine belde al snel op voor een interview. Want het is toch wel erg bijzonder om een Grand Prix paard te zien springen. Het is een onwijs leuk stuk geworden!! Hieronder is via de link het interview te lezen én is het filmpje te zien waarin Bailey en ik wat hindernisjes springen!

https://www.dehoefslag.nl/laatste-nieuws/dressuur/maxime-bailey-springpiste-werd-steeds-enthousiaster.html

Translate »