Bailey

Bailey-Negro-Nakomeling
Bailey-Negro-Nakomeling
Naam:Bailey
Roepnaam:
VaderNegro
Geboortedatum:18-05-2006
Geslacht:Ruin
Ras:KWPN
Kleur:Donkerbruin / Zwart
Stokmaat:1.73 meter
NiveauU25 / Grand Prix
Fokker:N.A. den Rooyen
Eigenaar:Van der Vlist

Stamboom van Bailey

Vader:Negro(Preferent)Vader:Ferro(Preferent)
Moeder:
Fewrie
(Keur, Preferent, Prestatie)
Moeder:
Milady
(Ster, Preferent)
Vader:Balzflug
Moeder:Holibria

Bailey is een donkerbruine (bijna zwarte) ruin uit het jaar 2006. Hij is een zoon van de preferente hengst Negro. Sinds 2009 rijd ik hem. Bailey was een 3 en een half jarige hengst toen wij hem kochten. We hebben hem direct laten castreren. Na de castratie is hij zadelmak gemaakt en na de 5e keer nam ik het over.

Bailey is een paard dat zeer graag wil werken en 3 hele goede basis gangen heeft. Hij heeft ontzettend veel aanleg voor het hogere werk. Piaffe en passage zijn één van zijn sterkste onderdelen. Bailey staat bekend om zijn krachtig achterbeen en zijn expressieve draf. Hij is super braaf en heeft nog nooit iets verkeerds gedaan, zelfs niet in zijn jongere jaren! In de omgang is hij ook heel goed handelbaar.  Bailey is wél een paard met karakter en dat merk je vooral in zijn stal. Aan de hand is hij heel lief.

Op wedstrijden laat Bailey zich ook van zijn goede kant zien. Het is een mooie verschijning en doet zijn uiterste best. In de ring zet hij er altijd nog een tandje boven op en is het een echte krachtpatser! Door de jaren heen hebben we al vele goede resultaten gereden en hebben we ook zo veel mooie wedstrijden mee mogen maken.

Van juli 2013 tot maart 2015 was ik opgenomen met Bailey in het TopTalent Dressage Team, een platform voor dressuurtalenten. Er zijn maar drie teamleden over heel Nederland en ik ben trots dat ik er daar één van was! Sinds maart 2015 ben ik ambassadrice geworden van TTD! TopTalent Dressage volgt mij en deelt de uitslagen van wedstrijden via Social Media en de website www.toptalent-dressage.com.

In september 2013 werd ik opgenomen in het Rabobank Talentenplan. Dit betekend dat ik de Rabo Talententrainingen ben gaan volgen. Dit zijn een reeks praktijkgerichte trainingen maar ook theorie trainingen! De praktijkgerichte trainingen worden gegeven door de Rabo trainers. Ik volgde de Rabo Regiotrainingen bij Imke Schellekens-Bartels. In mei 2014 ben ik met Bailey opgenomen in het B- kader van de Young Riders en een maand later in het A- kader . Dit in maar liefst 8 Young Riders wedstrijden! Ik volgde toen de Kadertrainingen bij Bondscoach Tineke Bartels. Voor de Europese Kampioenschappen in 2014 te Arezzo(Italië) was ik reserve amazone van het Young Riders team.

Precies een jaar later, mei 2015 reed ik mijn aller eerste Grand Prix  U25 wedstrijd met Bailey. Na maar liefst 6 wedstrijden werd ik opgenomen in het A- kader van de Grand Prix U25. Ik volg nu de kadertrainingen bij Bondscoach van de Grand Prix  U25 Alex van Silfhout.

In 2016 ben ik opgenomen in het Rabo Talententeam met Bailey! En in Juni 2016 won ik met het team de zilveren medaille tijdens het Europees Kampioenschap Grand Prix U25 in Hagen(Duitsland)!

In 2017 werd het 1e KNHS TalentenTeam samengesteld doordat de Rabobank er mee stopte met het Rabo TalentenTeam. En met trots kan ik vermelden dat ook ik dit jaar in het KNHS TalentenTeam zit! Er werd in juli 2017 ook voor de aller eerste keer een Nations Cup gehouden voor de U25 tijdens CHIO Aken. Ik mocht daar met Bailey aan deelnemen en we wonnen team goud, individueel 2x zilver en 1x brons. En in de 1e week van september mochten we deelnemen aan het EK U25 te Lamprechtshausen(Oostenrijk) waar we met het team een zilveren medaille behaalde en individuele een mooie 7e plaats.

Met Bailey heb ik al vele mooie wedstrijden en resultaten gereden. Dit zijn mijn aller mooiste resultaten:

September 2017, Zilveren team medaille tijdens het Europees Kampioenschap 2017 Lamprechtshausen(Oostenrijk), individueel een 7e plaats
Juli 2017, CHIO Aken Nations Cup, Team Goud, Individueel 2x Zilver en 1x Brons
Maart 2017, 2e plaats Kür op Muziek CDIU25 Indoor Brabant
Februari 2017, Zilveren medaille tijdens Nederlandse Kampioenschappen U25
Februari 2017, Winnaar Kür op Muziek KWPN Hengstenkeuring U25
December 2016, Winnaar  GP U25 én Kür op Muziek CDI Roosendaal U25
November 2016, Overall Kampioen U25 “Flanders Indoor Dressage Event” België
Augustus 2016, Overall Kampioen U25 “Flanders Dressage Event” België
Juli 2016, Bronzen medaille tijdens Nederlandse Kampioenschappen U25
Juni 2016, Zilveren team medaille tijdens het Europees Kampioenschap 2016 Hagen(Duitsland)
Juni 2016, Winnaar Kür op Muziek CDI Roosendaal U25
Februari 2016, Bronzen medaille Nederlandse Kampioenschappen U25
Januari 2016, Winnaar Rabo U25 Cup,  Jumping Amsterdam
Augustus 2015, Overall Kampioen U25 “Flanders Dressage Event” België
Juli 2015, Nederlands Kampioen U25
Juli 2014, Reserve combinatie Europees Kampioenschap Young Riders
Maart 2014, Kür op Muziek Indoor Brabant gewonnen ZZ-Licht
Februari 2014, Zilveren medaille Nederlandse Kampioenschappen ZZ-Licht

U25 NK ereronde] 2
ErerondeEK
Indoor Brabant 2017
JA3
Maxime-van-der-Vlist-Bailey-Negro-CHIOrotterdam-SjoertPegge
CDIRoosendaal
Translate »