CHIO Rotterdam: laatste observatie wedstrijd EK, 5e plaats met A- kader score

Afgelopen weekend stond er een groot evenement voor de paardensport op het programma: CHIO Rotterdam. Dit was de finale wedstrijd van de CHIO Cup voor de Young Riders. Tevens was dit ook de laatste observatie wedstrijd voor de Europese Kampioenschappen. Voor mij was het mijn debuut op het CHIO Rotterdam. Ik heb er altijd veel mooie verhalen over gehoord. Het was dus extra leuk dat ik er nu zelf mocht starten!

Trainster Jeanine Fiechter heeft me geholpen tijdens deze belangrijke wedstrijd. Het 1e onderdeel, de landenproef, ging erg goed. Hier werd ik 5e met 69,6%. Met deze score behaalde ik ook mijn laatste A- kader score.  De 6 beste ruiters mochten door naar de finale, de kür op muziek. De kür ging ook erg goed en kreeg mooie complimenten van de juryleden. Ik hield mijn 5e plaats vast en scoorde in de kür 73,7%.

TopTalent Dressage was er natuurlijk ook bij en heeft mijn landenproef op de video gezet. Deze is hieronder te bekijken:

Translate »