Deelname aan Rabo Regionale Selectiedagen

Ik heb bericht gekregen dat ik met Bailey deel mag nemen aan de Rabo Regionale Selectiedagen!

Om één van de beste paardensportlanden in de wereld te blijven, doet de KNHS aan talentherkenning en talentontwikkeling. Dit betekent dat door heel Nederland selecties en trainingen plaatsvinden om talentvolle combinaties te selecteren en verder te helpen.

Alles wat de KNHS doet op het gebied van talentherkenning en talentontwikkeling, kunnen ze doen door de hoofdsponsor Rabobank. Daarom heet het plan het Rabo Talentenplan.

De eerste selectie voor het Rabo Talentenplan vindt plaats in de regio. Tot 2011 werd er tijdens de outdoor Regiokampioenschappen gescout, maar vanaf 2012 organiseren de KNHS Regio’s Rabo Regionale Selectiedagen (RRSD). Als deelnemer aan een RRSD word je samen met een andere combinatie begeleid door trainers/scouts. Je wordt door de scouts beoordeeld aan de hand van een protocol. De scouts bepalen of je wordt geselecteerd voor deelname aan de Rabo Talentendagen. Tijdens de Rabo Regionale Selectiedag wordt niet bekend gemaakt of je bent geselecteerd voor de Rabo Talentendagen. Hierover ontvangt de deelnemer na afloop bericht van de KNHS Regio. De Rabo Regionale Selectiedag is de enige manier om je te selecteren voor de Rabo Talentendagen.

Ik ben écht laaiend enthousiast dat ik bericht heb gekregen om deel te mogen nemen aan deze selectiedag! Mijn doel is om in het Rabo Talentenplan te komen, zodat ik met de extra begeleiding nog beter kan worden! Ik ga hiervoor ook mijn uiterste best doen om het beste te laten zien tijdens de selectiedag die 14 augustus te Wouw plaats vind.

Maxime-van-der-Vlist-Bailey-nakomeling-Negro-30
Translate »