Door naar Kwart Finale van de Mac Rider Cup

Gisteren waren in Heerjansdam de Regionale Kampioenschappen van de Mac Rider Cup. De dag was super georganiseerd. Er was een strodorp aanwezig, een catering, er stonden tribunes en vele fotograven naast de ring. Er werd omgeroepen wie er in de ring reden en de coaches stonden in en naast de ring. Bailey had dus veel te zien en was hierdoor een beetje gespannen in de aanleuning.

Ook ik was zenuwachtig waardoor de eerste minuten in de ring gespannen overkwamen. Naarmate ik langer in de ring reed, ging het beter. In de klasse Z kwamen ruim 50 deelnemers aan start.
Er zijn 23 ruiters geselecteerd voor de Kwart Finale en ik zat bij deze 23 ruiters! Ik ben super blij dat ik door ben! We hebben heel veel ervaring opgedaan en ik heb heel veel zin in de Kwart Finale die op vrijdag 22 juni plaats vindt in Heerjansdam.

Translate »