Eerste Selectie wedstrijd gewonnen in Z2

Gisterenavond was de eerste selectie wedstrijd van Kring Breda van start gegaan. Dit was ook de eerste keer dat ik Z2 ging starten met Bailey. Ik was erg benieuwd hoe hij het ging doen in de ring met de vliegende galopwisselingen. Trainster Jeanine Fiechter en zus Jacqueline Fiechter waren mee om mij te helpen.

Het losrijden ging erg goed. Hij was scherp aan mijn hulpen en was geconcentreerd. Bij het aanmelden in de ring was Bailey een klein beetje gespannen maar eenmaal toen ik binnen kwam, was dit al weer over. Ik reed een proef met enkele schoonheidsfoutjes erin. Ik won de proef met 62,65% en ik kreeg een mooi Rabobank deken voor Bailey. Ook heeft BN de Stem weer gebeld en mij geïnterviewd. Via de volgende link kunt u het verslag lezen:

http://www.bndestem.nl/sport/sportbrabant/11830790/Van-der-Vlist-richt-zich-op-indoorkampioenschappen.ece

Translate »