Enthousiaste TTD volgster Joy Kars neemt les bij mij

Joy Kars is een fanatieke en enthousiaste TopTalent Dressage volgster. Ze belde mij vorige maand op om te vragen of ze een keer les kon nemen bij mij. Na een leuk telefoongesprek heb ik natuurlijk met Joy een les afgesproken. Deze les is zaterdag 17 november gehouden. Ik vond het ontzettend leuk om zo’n enthousiaste familie te mogen ontmoeten. Ze waren erg geïnteresseerd in mij en hadden veel goede vragen!

Joy schreef op haar eigen Facebook:
“Na veel over haar te hebben gelezen op de site van TopTalent Dressage, heb ik zaterdag les gehad van Maxime van der Vlist. We zijn naar stal Fiechter te Merksplas gereden. Daar heb ik een geweldige, zeer leerzame les gehad van Maxime!!! Ook hebben we nog een rondleiding gekregen… wat een schitterende stallen! Tot slot nog even Bailey mogen knuffelen. DANK JE WEL MAXIME !!!”

De ouders van Joy hebben stukjes gefilmd. Hier hebben ze een compilatie van gemaakt en deze is hieronder te bekijken:

Translate »