Geweldige prestaties op kring wedstrijden van mijn leerlingen

Wat een geweldige resultaten van mijn les klanten! Maar liefst 9 combinaties zijn door naar de regio kampioenschappen en 4 amazones zijn Kring Kampioen geworden!

Nienke Monden is met Fjèro kring kampioen in de klasse L2 geworden bij de paarden van kring West Brabant en afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen.

Sanne Paulissen met Flügel is kring kampioen in de klasse L1 geworden bij de paarden van kring Zuid Limburg en is afgevaardigd naar de Limburgse Kampioenschappen.

Sanne Hoek met Oxford is kring kampioen in de klasse D/E-B geworden van kring West Brabant en is afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen.

Renee van de Borne met Sulaatik’s Michelangelo is kring kampioen D/E-B geworden van kring Hart van Brabant en afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen.

Romy van de Borne met Macho is 3e geworden in de D/E-Z1 van kring de Baronie en afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen.

Nikki van de Borne met Viva La Bam is 4e geworden in de D/E-Z1 van kring West Brabant en afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen.

Nina Berghmans met Binky is 4e geworden in de D/E-Z1 van kring de Baronie en afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen.

Leosa van der Horst met Cindy is 5e geworden in de D/E-L1 van kring West Brabant en afgevaardigd naar de Brabantse Kampioenschappen.

Esmee Hoek met Coco is 12e geworden in de D/E-B van kring West Brabant.

En ten slotte springruiter Logan Fiechter die met zijn pony Calido in de C-B door is naar de Brabantse Kampioenschappen. Logan is trouwe supporter en verzorgt mijn paarden goed als ik er niet ben.

Meiden en Logan van harte gefeliciteerd met jullie top prestaties! Wat een talenten. Mega trots op jullie!

Renee van de Borne, Kring Kampioen

Renee
Translate »