Interessante Rabobank Talentendag

Vandaag werd de Rabobank Talentendag in Ermelo gehouden. Tijdens deze dag worden de deelnemers door trainers/scouts begeleid en beoordeeld. De KNHS bondscoaches zijn die dagen aanwezig om samen met de scouts te bepalen welke deelnemers worden geselecteerd voor de Rabo Regiotrainingen. Dit is een serie trainingen die tussen november 2013 en mei 2014 georganiseerd wordt.

Deelnemers die voor de Rabo Regiotrainingen geselecteerd worden, maken vanaf 1 oktober 2013 voor een jaar deel uit van het Rabo Talentenplan.

Anky van Grunsven en Patrick van der Meer waren bij mij de coaches. Anky heeft mij een half uur les gegeven en Patrick beoordeelde mij vanaf de kant. Het was een hele interessante les waarvan ik zeker veel geleerd heb. Ik kreeg positief en opbouwende kritiek waar ik zeker wat mee kan doen.
Aan het einde van de les kon ik mijn protocol ophalen. Deze was super positief!!

Translate »