Jubileum: 5 jaar in training bij Jeanine Fiechter

**Jubileum**  Vandaag train ik precies 5 jaar bij Jeanine Fiechter!! Ik weet mijn eerste les nog zo goed…. tja der moest nog veel gebeuren, laten we het daar maar op houden…. Op dat moment ( 1 augustus 2012) reed ik Z1 niveau met Bailey en mijn doel was om succesvol in de topsport te presteren.
In 2013 presteerde ik mooie landelijke prestaties in de basis sport.


Een jaar later mocht ik voor het eerst een slipjas aan en behaalde ik na maar 5 Young Riders wedstrijden een reserve plek voor het EK team en zat ik in het A-kader. Wauw, dat was bizar! Dat was mijn 1e en laatste Young Riders jaar dus de volgende stap was de U25.
Al snel startte ik U25 en werd ik in het 1e jaar (2015) al Nederlands Kampioen! In 2016 werd er voor het eerst een EK gehouden voor de U25 en ook daar mocht ik aan deelnemen en kwamen we met een zilveren team medaille thuis!
En nu dit jaar mogen we weer deelnemen aan het EK en komen we net van de 1e Nations Cup terug uit Aken wat ongelofelijk gaaf was met het team een 1e plaats en individueel 2x 2e en een keer 3e! Deze onwijs mooie uitslagenlijst heb ik zeker mede te danken aan Jeanine! Ze gaat altijd mee op wedstrijd en het mooie is dat ik nog lang niet ben uit geleerd! 5 jaar geleden nooit durven denken dat we dit allemaal zouden behalen! Op naar nog meer leermomenten en hopelijk mooie uitslagen!

jubileum
Translate »