Een logo ontworpen door BLOCC

Sinds augustus 2016 ben ik mijn eigen bedrijf gestart: Maxime van der Vlist Dressage. Bij een eigen bedrijf hoort natuurlijk een logo en samen met “BLOCC Creatieve Communicatie” heb ik een logo ontworpen. Dat ging heel snel want onze ideeën kwamen goed bij elkaar en er is écht een super mooi logo uit ontstaan! BLOCC is gevestigd in mijn dorp Baarle-Nassau wat wederom leuk is aan onze fijne samenwerking.

Bij BLOCC creatieve communicatie werkt een team van creatieve mensen met een professionele achtergrond. Samen doen zij er alles aan om jouw bedrijf, merk of organisatie zichtbaar te maken in de wereld. Dat doen ze niet alleen vóór hun klanten, maar vooral ook mét hun klanten. Zo komen ze tot eigentijdse concepten, goede ontwerpen of innovatieve ideeën. BLOCC gelooft in goede ontwerpen met gebruik van alle communicatietechnieken, van ontwerp tot uitvoering en zowel online als offline. Op die manier zijn ze in staat de kwaliteit te leveren waar zij achter staan.

Bekijk de website om te zien voor welke klanten ze werken en welke creatieve ideeën en producten ze gerealiseerd hebben: www.blocc.nl 

 

En dit is dan hét logo geworden!

logo_maxime_jpg
blocc
Translate »