Maxime 2 maal gewonnen in Rucphen

Ik heb vandaag wedstrijd gehad te Rucphen in de klasse M1. Ik heb weer 2 proeven gereden en 2 keer gewonnen met 65,33% en 69,00%. Tijdens het losrijden was Bailey weer heel fijn. Hij was goed voorwaarts en gesloten. Door de regen heb ik binnen los gereden. De 1e proef was niet een wauw proef. Hij liep fijn maar het achterwaarts mocht beter en het aanspringen in de linkergalop mocht iets meer gesloten zijn.

De 2e proef ging wel heel goed! Hij was scherp aan mijn been en super te bewerken. De galop was vandaag stukken beter dan anders. Op wedstrijd was zijn galop slechter dan thuis, maar vandaag liet hij een mooie gesloten galop zien en dat werd gewaardeerd met een mooie 8! Kortom ben ik weer erg tevreden met de vooruitgang! Volgende week hebben we een weekendje rust. Mijn volgende wedstrijd is 28 augustus!

Translate »