Net niet naar de Finale van de Mac Rider Cup

Zaterdag 23 juni was de halve finale van de Mac Rider Cup. Er zijn 12 starts en er mogen 5 combinaties door naar de finale. Het losrijden ging weer erg goed! Ik ben blij dat het losrijden ook steeds beter gaat. Toen we de ring in mochten, bleef ik ontspannen waardoor Bailey niet veranderde. In de ring stond Maarten van Stek als coach.

En toen brak het spannende moment aan…de uitslag! Degene die door waren naar de finale, werden de namen van omgenoemd. Helaas werd mijn naam niet opgenoemd. Dit betekende einde van het avontuur van de Mac Rider Cup.

Bailey heeft heel veel ervaring opgedaan tijdens de Mac Rider Cup zoals bloemen langs de ring, fotograven, filmploegen, grote tenten, strodorp, omroepers en tribunes. Bailey was één van de jongste in de klasse Z en vind het dus erg knap dat hij zo heeft mee kunnen lopen! En Mac Rider heeft het super georganiseerd! Erg leuk concept en heb veel geleerd. Dus super bedankt Mac Rider voor de goede zorgen en de leuke interessante dagen en tot volgend jaar!

MRC2 (510 x 431)
Translate »