Nieuwe fantastische ondersteuning door STAPP.horse

Met enorme enthousiasme kan ik vertellen dat STAPP.horse mij gaat ondersteunen! STAPP.horse staat bekend om zijn fantastische kwaliteit sokken en komt geregeld met nieuwe technieken. Het grappige is dat ik al jaren STAPP.horse sokken draag. Toen ik de vraag kreeg of ik met STAPP.horse wilde samenwerken, hoefde ik niet lang na te denken… Natuurlijk wil ik dat!!

STAPP.horse is het parade paardje onder de ruitersokken. Wie kent ze niet? Technisch een perfecte samenstelling met daarbij een ultieme pasvorm. STAPP.horse is daarbij modieus en levert een brede collectie aan kleurrijke dessins. De STAPP.horse “Deocell” is met de toevoeging van speciale garens (Deocell®) nog eens pH-neutraal en bevat een deodorant filter.

Tijdens CHIO Aachen dat in juli gehouden werd, stond STAPP.horse met een stand op dit geweldige evenement. Terwijl ik aan het shoppen was kwam ik hun stand tegen. Aangezien ik al jaren hun sokken draag, kocht ik daar weer een paar setjes sokken en hebben we een leuk praatje gemaakt. Enkele weken later kreeg ik een super leuk telefoontje met de vraag of het me leuk leek als we gingen samenwerken. Daar hoefde ik natuurlijk niet lang over na te denken, want wie wil er nou niet ondersteunt worden door het beste ruitersokken merk?!

Bezoek de website voor alle informatie en modellen sokken van STAPP.horse (link hieronder)
https://www.stappsocks.nl/stapphorse/

STAPP.horse socks
STAPP.horse Deocell
STAPP.horse1
STAPP.horse strass
STAPP.horse ruit
STAPP.horse panty
STAPP.horse micro
Translate »