Nieuws

Ik ben voor mezelf begonnen: Maxime van der Vlist Dressage

Vanaf juli 2019 ben ik voor mezelf begonnen en houd ik mij bezig met het in- en verkopen van talentvolle dressuurpaarden, paarden trainen, dressuur trainingen geven aan ruiters/amazones, clinics houden en het uitbrengen van paarden in de sport.

Een grote droom die uitkomt, voor mezelf werken in de paarden! Met veel plezier en enthousiasme werk ik elke dag met de paarden die ik op stal heb staan en geef ik met veel plezier trainingen aan mijn studenten. Ook doe ik aan wedstrijdbegeleiding. Lees meer

Onwijs mooie score van 72,69% op kaderwedstrijd U25 met Bailey

Gisteren stond er in Vorden een kaderwedstrijd voor de U25 op het programma. Bailey liep een ontzettend goede proef waar ik écht onwijs blij mee was. Geen fouten, mooi in balans, veel kracht en een goed beeld. Ik won de wedstrijd met 72,69% waar ik natuurlijk super blij mee ben! Dit was mijn 3e A- kader score weer dus dat betekend dat ik weer terug in het A- kader zit!!  Lees meer

Clinic dag bij Pensionstal de Klerk in Zevenbergen

Gisteren ben ik weer naar Zevenbergen geweest bij Pensionstal de Klerk om de hele dag clinics te geven. Dit is het 3e jaar op rij dat ik daar clinics geef. Ik werd zoals elk jaar ontzettend warm ontvangen en hebben er weer veel combinaties mee gereden. Heel wat bekende gezichten van voorgaande jaren maar ook weer nieuwe combinaties erbij gehad. Iedereen was onwijs fanatiek en het was weer een hele leuke dag!

Lees meer

Winnende proeven tijdens CDI U25 Roosendaal

Van 30 november tot en met 3 december stond CDI Roosendaal (Christmasshow) op het programma. Mijn eerste wedstrijd weer na het EK eind augustus. Bailey voelde thuis in de trainingen super fijn aan dus ik had erg veel zin in deze wedstrijd. Ik merkte dat Bailey het ook echt weer leuk vond om mee te gaan. Hij was zo vrolijk en fris.

Lees meer

Hulsebos heeft mijn zadels weer opgevuld + nieuwe beugelriemen voor Bailey

Hulsebos is langs geweest om mijn zadels bij te werken. Nu liggen al mij  zadels weer goed op de paarden en ik heb bij Bailey’s zadel nieuwe beugelriemen gekregen! Deze zijn met een enkele riem in plaats van een dubbele riem. Veel fijner want ik had nogal last van dat mijn beugelriem stuk die over was, om krulde en zo tegen mijn onderbeen zat te wringen en daardoor kreeg ik drukpunten op mijn onderbenen.

Lees meer

Nieuwe fantastische ondersteuning door STAPP.horse

Met enorme enthousiasme kan ik vertellen dat STAPP.horse mij gaat ondersteunen! STAPP.horse staat bekend om zijn fantastische kwaliteit sokken en komt geregeld met nieuwe technieken. Het grappige is dat ik al jaren STAPP.horse sokken draag. Toen ik de vraag kreeg of ik met STAPP.horse wilde samenwerken, hoefde ik niet lang na te denken… Natuurlijk wil ik dat!!

Lees meer

Dubbel gevoel over EK, mooie prestaties maar kür op muziek afgelast…

Van 31 augustus tot en met 3 september werd het Europees Kampioenschap gehouden voor de U25 in Lamprechtshausen (Oostenrijk). We vertrokken in de nacht van maandag op dinsdag 29 augustus om 1.30 uur richting Oostenrijk. Ruim 900 kilometer moesten we rijden om op de plaats van bestemming te komen. De rit was goed gegaan, Bailey was zoals altijd super rustig op de wagen. We hebben er een kleine 11 uur over gereden voordat we aan kwamen in Lamprechtshausen.

Lees meer

Trainingskamp voor het EK U25 in Vorden

Afgelopen dinsdag ben ik met Bailey naar Vorden afgereisd om van start te gaan met het trainingskamp voor het EK U25. Samen met Anne Meulendijks, Jeanine Nieuwenhuis en Denise Nekeman hebben we 2 dagen lang alles besproken voor het EK. Mieke Barske van de TopSport afdeling was er ook bij en bondscoach Alex van Silfhout heeft ons begeleid met het trainen.

Lees meer

Translate »