Opgenomen in het Rabobank Talentenplan

Vandaag heb ik het geweldige bericht gekregen dat ik opgenomen ben in het Rabobank Talentenplan. Dit betekend dat ik de Rabo Talententrainingen mag volgen. Dit zijn een reeks praktijkgerichte trainingen maar ook theorie trainingen! Op woensdag 23 oktober is er een speciale theoriemiddag op het Congrescentrum Papendal in Arnhem. De praktijkgerichte trainingen worden gegeven door de Rabo trainers.

Dit zijn natuurlijk dé toptrainers van Nederland. Ik mag 3 trainers uitkiezen waarbij ik graag zou willen trainen. De bondcoaches Tineke Bartels en Wim Ernes bepalen welke trainer je krijgt (aan de hand van de lijst met de 3 aangegeven eigen keuze trainers).  Ook heb ik gratis entree tijdens de Rondjes Instructie die worden gehouden in de Prins Willem Alexanderhal op het KNHS-centrum te Ermelo.

Maxime-van-der-Vlist-Bailey-nakomeling-Negro-93
Translate »