Opgenomen in het KNHS TalentenTeam 2017

Het KNHS Talententeam is het neusje van de zalm van het KNHS Talentenplan en bestaat uit de meest veelbelovende talenten uit de Olympische disciplines (dressuur, springen en eventing) en de Paralympische discipline dressuur. Ruiters en amazones van 18 t/m 25 jaar die de potentie hebben om door te groeien naar het Olympisch kader maken kans om in het KNHS Talententeam te worden opgenomen.

Met enorme trots kan ik vermelden dat ik opgenomen ben in het KNHS TalentenTeam! Alle talenten werden bekend gemaakt net voor de Grand Prix wereldbeker dressuur tijdens Indoor Brabant. Dit is het 1e jaar dat er een KNHS TalentenTeam is doordat de Rabobank gestopt is met het Rabo TalentenTeam.

De talententeamleden worden jaarlijks gekozen door de bondscoaches dressuur, springen en eventing in samenspraak met de KNHS. In januari wordt het KNHS Talent van het Jaar gekozen. Die titel gaat naar het teamlid dat van de bondscoaches en trainers, de pers en het publiek de meeste stemmen krijgt.

De KNHS Talententeamleden hebben een aparte status binnen het KNHS Talentenplan en krijgen persoonlijk budget voor training en opleiding. Bovendien organiseert de KNHS tweemaal per jaar inhoudelijke bijeenkomsten, waarin dieper wordt ingegaan op topsportgerelateerde zaken.

KNHS TalentenTeam
KNHStalententeam
Translate »