Reserve Kampioen ZZ-Licht van regio Noord-Brabant!

Vandaag waren de Brabantse Kampioenschappen te Schijndel voor de klasse ZZ-Licht. Het eerste onderdeel bestond uit het rijden van de ZZ-Licht proef. Trainster Yvonne Fiechter was mee gegaan om mij te begeleiden. Tijdens het losrijden liep Bailey heel erg fijn. Hij was goed en scherp aan mijn hulp en hij liep gemakkelijk de oefeningen door. Ik was ontzettend blij hoe mijn proef verliep.

Ik had een constante en foutloze proef. Ik won de proef met 68,29%! Een jurylid kwam nog naar me toen en vertelde dat ik als enige een 9 had gekregen voor mijn zig-zag appuyement in draf. “Dit is een appuyement zoals het in het boekje geschreven staat.” zei hij. Dit was natuurlijk een groot compliment!! Ik was zó blij! Dit betekende natuurlijk ook dat ik door was naar het tweede onderdeel, dat bestond uit het rijden van de Kür op Muziek. Voor mij was dit de eerste keer dat ik mijn kür van Jeroen Hendrix op wedstrijd ging rijden. Ik had een dure fout in de keertwending. Hier sprong Bailey per ongeluk in galop aan. Verder was ik heel blij hoe de kür verliep. Ik werd 3e in de kür op muziek met 71,375% en uiteindelijk werd het een 2e plaats! Reserve Kampioen ZZ-Licht van regio Noord-Brabant!

TopTalent Dressage was er natuurlijk bij om mijn proef en kür te filmen. Kürmaker Jeroen Hendrix en Irene van den Hurk van Geblingt.nl kwamen naar mijn kür op muziek kijken, en dat vond ik ontzettend leuk!
En de laatste verrassing was toen ik op stal aan kwam. Heel Bailey’s stal was versierd met ballonnen, slingers,bloemenkettingen, een fles wijn en een bosje bloemen!

Translate »