Teamlid van het Rabobank TalentenTeam 2016

Dit jaar ben ik voor de eerste keer opgenomen in het Rabobank TalentenTeam! Iets wat ik niet verwacht had en waar ik altijd al van droomde. Ik weet nog dat ik in de tijd dat ik Z1 reed er al over droomde. Ik zat toen nog niet eens in het Rabobank Talentenplan. Ik keek toen echt op naar de Rabo teamleden. Nu zit ik er zelf in!


Dertien ruiters, waaronder vijf nieuwe talenten, krijgen dit jaar van Rabobank de ondersteuning om zich optimaal voor te bereiden op een succesvolle carrière met als doelstelling het Olympisch en Paralympische kader voor de senioren. Het Rabo Talententeam 2016 bestaat uit vijf springruiters, drie eventers, vier dressuuramazones en een para-dressuuramazone.

Via deze link kunnen jullie meer informatie vinden:
http://www.ruitersinoranje.nl/rabotalententeam/talent/maximevandervlist

 
image3 (1)
image1 (1)
image2
Translate »