Vanaf 2016 heb ik er een nieuwe top sponsor bij, namelijk “Royal Horse Shop”

Met enorme trots presenteer ik mijn nieuwe sponsor “Royal Horse Shop”! Frank Garritsen is eigenaar van deze luxe ruitersportwinkel die gevestigd is in Vlimmeren/Beerse, net over de grens van België. Tevens hebben ze een grote webshop waar je alle producten kan bestellen. Het grootste deel van de pakketten wordt binnen 2 werkdagen afgeleverd.

Ze verkopen de luxere merken zoals onder andere: Animo, Back on Track, Cavalleria Toscana, Dyon, Equiline, Horseware, Kentucky, Kep Italia en Samshield. Voor de koukleumen onder ons, Mobile Warming heeft vesten, bodywarmers en sokken met verwarmingselementen voor zowel dames als heren. Een échte aanrader om lekker warm de winterperiode door te komen!

En omdat de inkoop van alle producten van “Royal Horse Shop” in België goedkoper is dan in andere EU landen kunnen ze deze producten tegen zeer concurrerende prijzen aanbieden wat natuurlijk altijd meegenomen is!!

 

Op www.royalhorseshop.com kun je alle producten bekijken.

 

Ik ben Frank van” Royal Horse Shop” héél dankbaar voor deze mooie samenwerking en ik zal de producten met veel plezier vertegenwoordigen. “Royal Horse Shop” is een mooie aanvulling aan mijn geweldige sponsoren die ik op dit moment heb.

IMG_3347
IMG_3344
IMG_3374
IMG_3408
IMG_3498
IMG_3497
IMG_3476
IMG_3293
IMG_3298
Royal Horse Shop
Translate »