Winnend debuut Intermediaire I

Gisteren was het de eerste keer dat ik Intermediaire I startte met Bailey. Ik merkte de afgelopen tijd in de training dat ik klaar was voor de volgende stap. En die werd gisteren gezet tijdens de wedstrijd te Oirschot.

Ik was zeker niet ontevreden over de proef. Ik had geen grote fouten. We scoorde veel punten met de hele pirouettes, series om de 3 en 2, uitgestrekte galop en uitgestrekte stap. Ik won de proef met 66,51% en dat betekend dat ik startgerechtigd ben voor de Intermediaire A. Ik heb nog geen wedstrijd gepland voor de inter A. Tijdens de trainingen gaan de oefeningen uit de inter A erg goed. Af en toe verbaasd Bailey me hoe snel hij alles oppakt. Hij kan alles, maar nu alles beter en beter bevestigen voordat ik weer op wedstrijd ga. Hij is tenslotte nog maar 8 jaar!

Maxime-van-der-Vlist-Bailey-Negro-CHIOrotterdam-SjoertPegge
Translate »