Winnende proeven tijdens CDI U25 Roosendaal

Van 30 november tot en met 3 december stond CDI Roosendaal (Christmasshow) op het programma. Mijn eerste wedstrijd weer na het EK eind augustus. Bailey voelde thuis in de trainingen super fijn aan dus ik had erg veel zin in deze wedstrijd. Ik merkte dat Bailey het ook echt weer leuk vond om mee te gaan. Hij was zo vrolijk en fris.

De 1e proef waar we de U25 proef reden voelde goed aan. Hij was erg ontspannen wat ik fijn vond na een wedstrijd pauze. Ik had een klein foutje in de serie om de 2 maar dat mocht de pret zeker niet drukken want we wonnen de proef met 70,744% en ruim 2,5% los van de nummer 2. En de 2e proef die tevens meteen de finale kür op muziek was, deden we er nog een schepje bovenop! We reden een foutloze kür en scoorde daarmee 73,825% en ruim 3% los van nummer 2. Wat een fijn gevoel om zo naar huis te kunnen gaan met 2 mooie overwinningen op zak!

BM
BM3
BM4
BM2
BM5
Translate »